Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Избери по

Търси

Промени критериите за търсене
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

стойка за етикет 50 х Н80 мм

Стойка за етикет 50 х Н80 мм ПЕТ. Стойка за вертикален етикет, изработена от полиетиленов материал. Служи за поставяне на етикети с вертикално представяне на ценовата информация. Вертилния етикет трябва да бъде с размер 5 х 8 см. Стойката за етикет е подходяща за хранителни витрини и щандове,магазини за техника, месарски магазини, заведения за бързо хранене, закусвални.

Цена:0.60 лв. с ДДС
Брой:

стойка за етикет 70 х Н40мм

Стойка за етикет 70х Н40мм. Материал ПЕТ. Този модел стойка за етикет, още етикетодържател е удачно да поставите в страни до продукта, до него или пред него. Има универсално приложение за хранителни и нехранителни стоки, детски играчки, пакетирани и вакумирани храни, консерви, дрехи, техника, закусвални, заведения за бързо хранене и др.
Цена:0.70 лв. с ДДС
Брой:

Стойка за етикет

Стойка за етикет, за описание на продукт, за технически характеристики на продукт. Изработена от прозрачен не чуплив материал.
Цена:0.75 лв. с ДДС
Виж детайли

А8 еднолицева поставка за лист

А8 еднолицева поставка за лист. Подходяща за поставяне на етикети, информация за съдържание на продукт и описание на продукт
Цена:0.75 лв. с ДДС
Брой:

стойка за етикет 80 х Н55мм

Стойка за етикет с размери 80 х Н55мм. Изработена от ПЕТ. Този модел стойка за етикет, още етикетодържател е удачно да поставите в страни до продукта, до него или пред него. Има универсално приложение за хранителни и нехранителни стоки, детски играчки, пакетирани и вакумирани храни, консерви, дрехи, техника, закусвални, заведения за бързо хранене и др.

Цена:0.75 лв. с ДДС
Брой:

А8 еднолицева поставка за лист

А8 еднолицева поставка за лист. Подходяща за поставяне на етикети, цени, описание на продукт.

Цена:0.75 лв. с ДДС
Брой:

ключодържател прозрачен

ключодържател прозрачен с рекламна вложка
Цена:0.86 лв. с ДДС
Брой:

ФОТОРАМКА ОТ ПЛЕКСИГЛАС 6/9

Фото рамка от плексиглас 6/9
Цена:1.05 лв. с ДДС
Брой:

стойка за етикет 90 х Н60мм

Поставка за етикет 90 х Н60мм. Стойка за етикет, изработена от полиетиленов материал. Служи за поставяне на етикети с представяне на ценовата информация. Стойката за етикет е подходяща за хранителни витрини и щандове,магазини за техника, месарски магазини, заведения за бързо хранене, закусвални.
Цена:1.22 лв. с ДДС
Брой:

Поставка/ стойка от плексиглас за GSM, телефон, смартфон

 Поставка от плексиглас за GSM апарати, телефони, смартфони и GSM аксесоари. Размери: ш. 55мм, в. 100мм

Цена:1.44 лв. с ДДС
Брой:
Цена:1.56 лв. с ДДС
Брой:

А7 еднолицева поставка за лист

А7 еднолицева стойка за лист. Поставките за лист имат приложения в хранителни магазини, магазини за техника, хипермаркети, хотели, аптеки, заведения за хранене, офиси, изложения. В тях може да се поставят технически характеристики за продукт, съдържание на продукт, ценова информация, промоция, информация за предстоящи събития.

Цена:1.56 лв. с ДДС
Брой:

Държач за етикети с игла

Държач за етикети с пластмасов шиш/игла. Подходящ за забождане в хранителни стоки във витрини - сирена, колбаси, кашкавал, меса и др. Подходящ е за забождане в тестени изделия
Цена:1.80 лв. с ДДС
Брой:

Ценови лента с адхезив

Ценовите профили се прадлагат в три размера, които се избират от падащото меню. Закрепват се към стелажа с адхезивна лента.
Цена:1.80 лв. с ДДС
Виж детайли

Стойка с ПВЦ шиш и етикетодържател

 Стойка с шиш за забождане в продукти и етикетодържател с размери 70 х 40 мм. Етикетодържателят е свързан към прозрачния ПВЦ шиш посредством чупещо се рамо. Подходящ за етикеция на меса, колбаси, сирена, кашкавали, тестени закуски и мн. други.

Цена:1.80 лв. с ДДС
Брой:

Ценови профил 26 х 1000 мм

Ценови профил 26 х 1000 мм с адхезив
Цена:1.80 лв. с ДДС
Брой:

Стойка с шиш и ламиниран етикет

СТОЙКА С ШИШ И ЛАМИНИРАН ЕТИКЕТ.

НАПИШЕТЕ В ЗАБАЛЕЖКИ ПРИ ПОПЪЛВАНЕ НА ФОРМУЛЯРА ИЛИ В ИМЕЙЛ, КАКВО ДА СЪДЪРЖАТ ЕТИКЕТИТЕ.

Цена:1.80 лв. с ДДС
Брой:

Стойка за етикет с двойна игла

Стойка с двойна игла за забождане в продукти и етикетодържател с размери 70 х 40 мм. Етикетодържателят е свързан към двойната ПВЦ игла посредством подвижна става. Подходящ за етикеция на меса, колбаси, сирена, кашкавали, тестени закуски и мн. други.
Цена:1.85 лв. с ДДС
Брой:

A6 еднолицева поставка за лист

А6 стойка за лист с размери 105мм и височина 150мм. Изработена от пластичен, не чуплив материал. Подходяща за промоции, информация за съдържание на продукти, технически характеристики на продукти, за цени на продукти. Има приложение в хранителни магазини, магазини за техника, заведения, хотели, аптеки, книжарници и др.
Цена:1.88 лв. с ДДС
Брой:

A6 еднолицева поставка за лист

А6 еднолицева стойка за лист   от 1 мм вералит.  Поставките за лист имат приложения в хранителни магазини, магазини за техника, хипермаркети, хотели, аптеки, заведения за хранене, офиси, изложения. В тях може да се поставят технически характеристики за продукт, съдържание на продукт, ценова информация, промоция, информация за предстоящи събития.

Цена:1.88 лв. с ДДС
Брой:
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Страница 1 от 10
Върни До Горе