Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Фирмен химикал с надпис и лазерно гравиране

Фирмен химикал с надпис и лазерно гравиране

Фирмен химикал с надпис и лазерно гравиране
 

Честа бизнес практика е при среща с потенциални партньори, гости от чужбина или по-висшестоящи личности, да бъдем гостоприемни и дипломатични. Стремим се да спазваме определена бизнес етика на поведение, уважение и отношение, затова предварително се подготвяме с някакъв бизнес подарък. Всяка фирма, независимо от това колко мащабна дейност развива или от коя сфера и бранш е, трябва да разполага с фирмен химикал, част от рекламния пакет.
 

Обикновено рекламния бизнес пакет е въпрос на личен избор и дефиниране. Има обаче един продукт, който най-масово се използва като форма на скрита реклама пред широка аудитория.

Благодарение на рекламния фирмен химикал с надпис, вие достигате до повече клиенти, хора от бизнеса и различни среди. Осен това химикалът с фирмен или рекламен надпис, лого, послание си остава възможно най-евтиният вариант за подарък с рекламна цел.

 

Съществуват различни техники за оформяне рекламната визия на химикала. Ключовите моменти, са свързани с отговорът на следните въпроси:


- Какъв е вида фирмен химикал, който сте си харесали? - от пластмаса, дърво, метал;

- Каква е идеята за надпис? - послание, слоугън, Уеб сайт, картинка или друго;

- Каква техника на изписване искате да се приложи? - сито печат, стикер или лазерно гравиране.

 

Всички се стремим да се представим по най-добрият начин в очите на клиентите и бизнес партньорите си, но не винаги сме запознати със спецификата и тънкостите при създаване на визията. И тук на помощ идваме ние, с нашият 18- годишен опит като Ателие за реклама.

Ако питате кое е по-добре да изберете - лазерно гравиране или ситопечат, отговорът е еднозначен и категоричен: Лазерно гравиране на метални химикали.

Защото: когато химикалът е метален, придава по-голям авторитет в очите на хората, които го получават. Ако имате пластмасов химикал, по-лесно може да се чупи и надраска. Металният химикал има лек блясък и винаги има по-луксозен вид. Пластмасовият химикал е ниско бюджетно решение и обикновено при изписване на рекламните надписи се прилага техниката на ситопечат с определен цвят на мастилото - черен, бял или друг, според цвета на химикалите, които сте избрали. При лазерното гравиране проблем с цвета на надписа не съществува, защото цвета и ефекта винаги е един и същ. А това автоматично го прави предпочитан.


Ако искате да зарадвате Вашите клиенти и партньори с фирмен химикал с надпис и лазерно гравиране сме готови да Ви предложим подходящите модели, най-ниските цени за услугата, както и комбинирани решения за успешна рекламна кампания.

 

Можете:
- да ни намерите на адрес: гр. Пловдив,  бул. "Хаджи Димитър" 42 всеки делничен ден от 9:00 до 17:30 ч.
- да ни пишете на имейл: info@metobg.com и metograv@gmail.com
- да ни позвъните на телефон: 0885 58 08 59 или на телефон 032 24 74 15

Заповядайте в нашият Интернет магазин www.metobg.com!

За онези от Вас, които имат профил в социалната мрежа Facebook препоръчваме да ни последват и да видят как протича процеса на лазерно гравиране на фирмен химикал:

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари