Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню
Вижте всички статии

Как да избираме стойките за етикети и ценова информация?

Как да избираме стойките за етикети и ценова информация?

Как да избираме стойките за етикети и ценова информация?

Стойките за етикети са неразделна част от продукта. От огромно значение е да знаете как правилно да избирате стойките за етикети, за да направите безупречно етикиране и да изглежда магазинът Ви приветлив и подреден. Ето защо повечето търговци обръщат специално внимание на стойките и поставките, на които излагат ценовата и продуктовата информация.

Преди да избирате, първо анализирайте ключови фактори, които влияят върху правилно избраните стойки за етикет. Важно е да сте на ясно с това:

1. какви са продуктите, които имате в своя търговски обект - хранителни стоки, козметика, бижута, дрехи, облекло, детски играчки, обувки, напитки, книги и др.

2. колко чeсто ще се налага да се подменя информацията - еднократно или многократно;

3. колко голям трябва да е размера на етикета Ви, за да може да събере фирмено лого, цветове, важна ценова информация, състав, производител и др.;

4. каква информация трябва да има на всеки етикет, като имате предвид, че за хранителните продукти трябва да се посочи крайния срок на годност, а за промо продуктите периода на промоцията. Намалените продукти трябва да бъдат с различен цвят или шрифт на цената и да не заблуждават клиента.

5. как трябва да бъде разположена ценовата информация ако продавача се наложи да борави с нея ежедневно като на гърба на етикета има специален код на изделието;

6. колко достъпни са етикетите за всички участници в покупко-продажбата изхождайки от това, дали клиента може да ги пипа или само ще чете посочената информация.

Стойките за етикети, в които имате можете да поставите своите етикети и ще намерите при нас са:

1. Стойки за етикет от плексиглас с едностранна или двустранна видимост;

2. Вертикални и хоризонтални поставки от плексиглас или вералит;

3. Магнитни джобове за лист с ценова информация;

4. Ценови профил, още лайсна за етикети с височина до 40 мм.;

5. Стойка с шиш за забучване на сирeна, колбаси и др. хранителни стоки

Едни от най-важните предимства на плексигласовите стойки и поставки за етикет са свързани с тяхната дълготрайна употреба, практичност и лекота на ползване.

Поставките и стойките за етикети, които можете да намерите при нас са:

1. изработени от висококачествен прозрачен плексиглас, върху който може да се направи лазерно гравиране или брандиране с ПВЦ фолио;

2. с размери по стандарт или според Вашите потребности и нужди;

3. с вертикална, хоризонтална форма, а видимостта едностранна или двустранна;

4. съобразени с вида на Вашите продукти, търговско оборудване и инвентар, но най-вече с начина на захващане - свободно стоящи, с магнит, с адхезив или забучване;

 

Ако имате нужда от помощ или съвет ще се радваме да Ви бъдем полезни!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари