Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Как да си направим урна? Струва ли си или не?

Как да си направим урна? Струва ли си или не?

Как да си направим урна?

Как да си направим урна и изобщо струва ли си положения труд и усилия за подобно занимание? Ако питате фирмите с големите рекламни бюджети може би ще Ви отговорят, че по-добре е да се заложи на варианта да е готова урна. Ниско-бюджетните фирми или физически лица ще бъдат на друго мнение. Работата е там, че всеки повод е различен, както и целта която искате да постигнете.

Ето няколко често срещани случаи:

1.Имате малко пари за харчене и малко хора, за да организирате една кампания. Не сте професионалисти, нямате рекламна цел, а благотворителна кауза. Не можете да си позволите закупуването на голям размер урна от плексиглас. Каузата е важна и Вие искате на 100 % да постигнете целта си. Не се отказвате лесно. Започвате да мислите и да си казвате как да си направим урна.

Разбира се има начини да се спаси положението като си купите малка плексигласова урна, тип кутия. Тази кутия от плексиглас е по-евтина от останалите модели урни поради това, че има по-малки размери и няма заключване. Недостатък е, че Вие трябва да си измислите някакво заключване, за да няма липси и кражби от съдържанието. Единствения начин е да ползвате някакво тиксо, за да залепите капака.

Честото обаче отлепяне на капака, за да се извади съдържанието ще доведе до затруднения и стъргане на лепило от тиксото. Ако постоянно лепите капака накрая ще имате кутия от плексиглас с много лепилни следи. От друга страна малкия размер урна Ви принуждава често да отваряте и затваряте капака, предвид капацитета на урната, както и да сте максимално прозрачни в действията си.

Ръчно изработената урна от картонена кутия или друг материал като пластмаса или стъкло, не би имала визията на готовата урна от плексиглас, но е решение. Нямате средства, но имате сръчни ръце. Вие сами си измайсторисвате урната защото всеки лев е важен. Залагате на помощта и съпричастността на хората, а не толкова на престижната кутия от плексиглас. В крайна сметка става въпрос за благотворителност и всяка помощ е добре дошла.

Ако въпреки всичко имате някакъв вариант да използвате урна от плексиглас със заключване няма да бъдете затруднени с обслужването. Заключването ще бъде едно  удобство, гаранция за сигурност и здравина. Няма да се чудите как да затваряте капака и да го лепите, защото ще е снабден с ключалка или малко катинарче.

2. Имате малко пари за харчене, но много хора, които да ангажирате с каузата си. Тук вариантите са да си направите кутии от картон или някакъв рециклиран материал. Да облепите кутиите с някакви разпечатки и картинки, и да достигнете до много точки на разпространение благодарение на многото хора, които с които разполагате. Всички са ентусиазиран, искат да дадат всичко от себе си, за да успеете. Многото ръчички ще направят и повече урни от картонени кутии, за да съберете повече парички за благотворителната си цел. И отново постигате успех. Да, ще лепите капаците на кутиите с тиксо или друг материал, но след кампанията картонените кутии вече няма да са Ви нужни и можете да ги изхвърлите или запазите.

3. Имате средства, имате и много хора на разположение. Това е варианта, който всеки би улеснил и е най-лесен за действие. Обикновено пред такива условия са изправени големите фирми с планирани рекламни бюджети. Те инвестират в изработката на урни от плексиглас със заключване и избират среден размер или голям размер урна от плексиглас. Често тези кампании са с рекламна цел, а не с благотворителна цел и парите не са проблем, а предимство.

Как да си направим урна е и лесна и трудна задача. Ако имате сръчни ръце с кутия от обувки или малко кашонче все нещо ще измислите. Е, да няма да има излъчването и вида като на брандираната урна от плексиглас със заключване, но пак е някакво решение.

Ако все пак искате да имате една урна от плексиглас, която да ползвате за дългосрочни кампании и цели, то най-добре е да заложите на продукт с гарантирана здравина и лекота на обслужване.

Всички наши предложения на Урни от плексиглас със заключване, без заключване, въртящи или стационарни можете да разгледате тук: http://metobg.com/category/2/urni-i-kutii-ot-pleksiglas.html

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари