Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню
Вижте всички статии

Урна със свободно стоящ капак. Защо този модел урна от плексиглас?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Урна със свободно стоящ капак. Защо този модел урна от плексиглас?

Плексигласова кутия със свободностоящ капак за анкети, проучвания, допитвания, дарения и др., изработена от прозрачен плексиглас с дебелина 2 или 3 мм. Урна със свободно стоящ капак е подходяща за многократна употреба, има лесно обслужване и удобна за ползване форма.

Урна със свободностоящ капак може да се  постави на места, където има непрекъснат контрол от страна на продавача или лицето, което прави кампанията. Този модел е евтино решение, не се препоръчва за благотворителни цели ако не са взети мерки за контрол или допълнително залепване на капака.

Често се използва за допитвания и анкети сред клиентите или проучване мнението на персонала в компании с голям средносписъчен брой на служителите. Успешно може да се използва за всякакви цели, но трабва да се внимава с махането и слагането на капака. Предпазливостта на употреба при този модел на урна от плексиглас трябва да бъде завишена.

Урната със свободностоящ капак е предпочитан модел за кампании, където отварянето на капака не е задължително, а по-скоро е някаква форма на предимство. В повечето случаи е изработена от висококачествен плексиглас с дебелина минимум 2 мм.

Може да се брандира с ПВЦ фолио, лазерно гравиране или да се залепи някакъв рекламен постер на една или повече от страниците. Добавянето на джоб за листи, визитки и постери е допълнителна опция на урната със свободностоящ капак.

Плексигласова кутия със свободностоящ капак за анкети, талони, допитвания, дарения и др., която можете да откриете при нас е с различни рамери. Разбира се може да се направи модел с размери по Ваше задание без да имаме изискване за минимално количество.

В практиката ни на производител на плексигласови изделия за реклама и за магазини се утвърдиха няколко урни със свободно стоящ капак. Всеки отделен вид като параметри и цена можете да разгледате от този списък:

1. Урна със свободно стоящ капак 120/150/120мм.

2. Урна със свободно стоящ капак 100/130/150мм.

3. Урна със свободно стоящ капак 150/150/150мм

4. Урна със свободно стоящ капак 200/150/200 мм

5. Урна със свободно стоящ капак 200/200/200 мм.

6. Урна със свободно стоящ капак 250/250/250 мм.

7. Урна със свободно стоящ капак 300/300/300 мм.

8. Урна със свободностоящ капак 350/350/350 мм.

9. Урна със свободно стоящ капак 400/400/400 мм.

И все пак, не забравяйте, че всяка кауза е различна. Всеки бюджет може да бъде намален или завишен. Важно е да намерим компромисно решение, с което целта да постигнете и ефекта да бъде задоволителен.

Нашите съвети към Вас:

1. Урната със свободно стоящ капак не поставяйте на места без конторл и без някакво залепяне на капака!

2. Най-продавания размер урна със свободно стоящ капак е 150/150/150 мм.!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари