Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Урна със свободно стоящ капак. Защо този модел урна от плексиглас?

Урна със свободно стоящ капак. Защо този модел урна от плексиглас?

Урна със свободно стоящ капак. Защо този модел урна от плексиглас?

Плексигласова кутия със свободностоящ капак за анкети, проучвания, допитвания, дарения и др., изработена от прозрачен плексиглас с дебелина 2 или 3 мм. Урна със свободно стоящ капак е подходяща за многократна употреба, има лесно обслужване и удобна за ползване форма.

Урна със свободностоящ капак може да се  постави на места, където има непрекъснат контрол от страна на продавача или лицето, което прави кампанията. Този модел е евтино решение, не се препоръчва за благотворителни цели ако не са взети мерки за контрол или допълнително залепване на капака.

Често се използва за допитвания и анкети сред клиентите или проучване мнението на персонала в компании с голям средносписъчен брой на служителите. Успешно може да се използва за всякакви цели, но трабва да се внимава с махането и слагането на капака. Предпазливостта на употреба при този модел на урна от плексиглас трябва да бъде завишена.

Урната със свободностоящ капак е предпочитан модел за кампании, където отварянето на капака не е задължително, а по-скоро е някаква форма на предимство. В повечето случаи е изработена от висококачествен плексиглас с дебелина минимум 2 мм.

Може да се брандира с ПВЦ фолио, лазерно гравиране или да се залепи някакъв рекламен постер на една или повече от страниците. Добавянето на джоб за листи, визитки и постери е допълнителна опция на урната със свободностоящ капак.

Плексигласова кутия със свободностоящ капак за анкети, талони, допитвания, дарения и др., която можете да откриете при нас е с различни рамери. Разбира се може да се направи модел с размери по Ваше задание без да имаме изискване за минимално количество.

В практиката ни на производител на плексигласови изделия за реклама и за магазини се утвърдиха няколко урни със свободно стоящ капак. Всеки отделен вид като параметри и цена можете да разгледате от този списък:

1. Урна със свободно стоящ капак 120/150/120мм.

2. Урна със свободно стоящ капак 100/130/150мм.

3. Урна със свободно стоящ капак 150/150/150мм

4. Урна със свободно стоящ капак 200/150/200 мм

5. Урна със свободно стоящ капак 200/200/200 мм.

6. Урна със свободно стоящ капак 250/250/250 мм.

7. Урна със свободно стоящ капак 300/300/300 мм.

8. Урна със свободностоящ капак 350/350/350 мм.

9. Урна със свободно стоящ капак 400/400/400 мм.

И все пак, не забравяйте, че всяка кауза е различна. Всеки бюджет може да бъде намален или завишен. Важно е да намерим компромисно решение, с което целта да постигнете и ефекта да бъде задоволителен.

Нашите съвети към Вас:

1. Урната със свободно стоящ капак не поставяйте на места без конторл и без някакво залепяне на капака!

2. Най-продавания размер урна със свободно стоящ капак е 150/150/150 мм.!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари