Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Брандирана урна за томбола или дарения

Брандирана урна за томбола или дарения

Брандирана урна за томбола или дарения

Брандирана урна за томбола или дарения може да се направи по различни начини. За хората, които са в света на рекламата термина брандиране е много често употребяван. Принципно думата брандиране има за корен думата бранд, а бранд е синоним на търговска марка. Често пъти брандирането се отъждествява с разбирането за облепяне на едно изделие с рекламни послания, изписване името на  фирмата, облепяне с наименования и графични елементи, лога и др.

Важно е да се има предвид, че брандирането на изделията е маркетингов инструмент на рекламата. Всеки брандиран продукт привлича вниманието.

Основната цел е веднъж привлечен, погледа на клиента да бъде задържан и да инициира конкретно поведение - желание да дари средства, за да подпомогне една благородна кауза; да реализира покупка и да участва в томбола с награда; да се информира за определена промоция с талони за награди; да се запознае с нови продукти на конкретна фирма; да попадне на подходяща информация за конкретен производител и др.

Рекламата е тази, която може много да Ви помогне във всяка една кампания. Ако използвате брандирана урна за томбола ще е интересно и по-запомнящо се участието на хората. Те ще научат за Вас, с помощта на дадена игра с награда, а Вие ще направите по-известна марката или продукта си. Хората ще научат за Вас и ще наберете повече фенове и потенциални клиенти.

А какво по-добро от това в тези трудни времена?!

Брандираната урна за дарения може да подпомогне организаторите да съберат повече средства защото ще има обективна прозрачност. От една страна ще дава информация за човека изпаднал в нужда, а от друга страна ще създаде доверие в хората и желание да помогнат.

По този начин с повече информация и подходящи цветове ще се привлекат повече погледи и вероятно ще има повече съпричаснот.

Брандирана урна за томбола или дарения може да имате като добавите стикер от ПВЦ с логото на фирмата или дарителската кампания. Бихте могли да използвате различни модели урни от плексиглас за томболи, както и урни от плексиглас за дарения.

Според планирания бюджет, брандираната урна за томбола може да стане атрактивна и запомняща се. Ако за дарителската кампания не са намесени спонсори е по-трудно сами да поемете и средствата за облепяне на дарителските кутии с информация. В този случай можете на принтер да си отпечатате каквото е най-важно и да го залепите на една от вътрешните страни на кутията. 

Но, независимо от това каква идея и възможности за брандиране имате, без самата урна от плексиглас няма как да минете.

И не забравяйте, че ние от ателие за реклама Мето, можем да Ви съдействаме не само в изработката на брандирана урна за томбола или дарения, но и да Ви помогнем със съвет. Ще Ви дадем най-преференциалната цена, най-кратките срокове за изработка и гаранция за доставка в срок.

Не чакайте! Потърсете ни!

Ето и кратка галерия на нашите брандирани урни за томболи и дарителски кутии.


1. Брандирана касичка за дарения   2. Брандирана кутия с похлупващ капак    3. Брандирана урна с фирмено лого, рязано фолио

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари