Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Брандирана урна за томбола или дарения

Дата: 19 Окт 2017

Брандирана урна за томбола или дарения

Брандирана урна за томбола или дарения може да се направи по различни начини. За хората, които са в света на рекламата термина брандиране е много често употребяван. Принципно думата брандиране има за корен думата бранд, а бранд е синоним на търговска марка. Често пъти брандирането се отъждествява с разбирането за облепяне на едно изделие с рекламни послания, изписване името на  фирмата, облепяне с наименования и графични елементи, лога и др.

Важно е да се има предвид, че брандирането на изделията е маркетингов инструмент на рекламата. Всеки брандиран продукт привлича вниманието.

Основната цел е веднъж привлечен, погледа на клиента да бъде задържан и да инициира конкретно поведение - желание да дари средства, за да подпомогне една благородна кауза; да реализира покупка и да участва в томбола с награда; да се информира за определена промоция с талони за награди; да се запознае с нови продукти на конкретна фирма; да попадне на подходяща информация за конкретен производител и др.

Рекламата е тази, която може много да Ви помогне във всяка една кампания. Ако използвате брандирана урна за томбола ще е интересно и по-запомнящо се участието на хората. Те ще научат за Вас, с помощта на дадена игра с награда, а Вие ще направите по-известна марката или продукта си. Хората ще научат за Вас и ще наберете повече фенове и потенциални клиенти.

А какво по-добро от това в тези трудни времена?!

Брандираната урна за дарения може да подпомогне организаторите да съберат повече средства защото ще има обективна прозрачност. От една страна ще дава информация за човека изпаднал в нужда, а от друга страна ще създаде доверие в хората и желание да помогнат.

По този начин с повече информация и подходящи цветове ще се привлекат повече погледи и вероятно ще има повече съпричаснот.

Брандирана урна за томбола или дарения може да имате като добавите стикер от ПВЦ с логото на фирмата или дарителската кампания. Бихте могли да използвате различни модели урни от плексиглас за томболи, както и урни от плексиглас за дарения.

Според планирания бюджет, брандираната урна за томбола може да стане атрактивна и запомняща се. Ако за дарителската кампания не са намесени спонсори е по-трудно сами да поемете и средствата за облепяне на дарителските кутии с информация. В този случай можете на принтер да си отпечатате каквото е най-важно и да го залепите на една от вътрешните страни на кутията. 

Но, независимо от това каква идея и възможности за брандиране имате, без самата урна от плексиглас няма как да минете.

И не забравяйте, че ние от ателие за реклама Мето, можем да Ви съдействаме не само в изработката на брандирана урна за томбола или дарения, но и да Ви помогнем със съвет. Ще Ви дадем най-преференциалната цена, най-кратките срокове за изработка и гаранция за доставка в срок.

Не чакайте! Потърсете ни!

Ето и кратка галерия на нашите брандирани урни за томболи и дарителски кутии.


1. Брандирана касичка за дарения   2. Брандирана кутия с похлупващ капак    3. Брандирана урна с фирмено лого, рязано фолио

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе