Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Рекламните сувенири, без които не можем

Рекламните сувенири, без които не можем

Рекламните сувенири, без които не можем да минем, и са толкова важни за всеки бизнес, че  трябва отрано да ги обмислим. Ако искате да имате разпознаваем бизнес и да обгрижвате своите клиенти е необходимо да помислите за рекламни сувенири, календари и подаръчета за Коледа и Нова година.


Бизнес средата е твърде динамична и променяща се. Бюджетите за реклама са винаги недостатъчни, но рекламните сувенири са нещо, без което не можем. Не винаги е задължително да изхарчите много пари. Достатъчно е да изберете онези рекламни сувенири, с които да подчертаете на своите партньори и приятели колко важни са за вас и колко много ги цените.

 

Има един продукт, който винаги фигурира в листата с подаръци към клиентите. Календарът за предстоящата нова година е отлична идея, защото има практическа стойност, постоянно е обект на внимание и начин да се свържат с вас повече хора. Не е задължително да се печатат огромни трисекционни календари след като настолният календар тип пирамидка върши почти същата работа. Вместо визитки през месец декември на своите клиенти и бизнес познати можете да раздавате по едно джобно календарче.

 

Рекламните сувенири, без които не можем обикновено се свеждат до отпечатването не само на работни, настолни или джобни календари. Големите бизнеси подаряват бележници, химикали, запалки, ключодържатели, планшети, кошници с бонбони, вино и други други предмети.

Независимо какъв ще е Вашия подаръчен сет добре е да помислите за рекламните надписи и логата. Важно е да бъдете забелязани и разпознаваеми. С един знак или дума да изразите себе си и да казвате куп неща. При изписване на надписите е важно да изберете най-краткия вариант, който да се запечата в съзнанието на хората. Да оценят това, което сте избрали за тях и сте го поднесли с голямо желание.

 

Като Ателие за реклама и изработка на издлия от плексиглас, винаги препоръчваме на своите клиенти лазерното гравиране на рекламни сувенири.

Една от причините е, че подаръците изглеждат много по-луксозно и автентично, а другата е, че имаме дългогодишен опит с тази технология и сме утвърдени професионалисти. Разбира се гравирането като технология за изписване на рекламни надписи не може да се направи върху всякакъв вид материя.

При металните химикали е повече е от впечатляващ крайния резултат. Релефните контури при кожените тефтери са неповторими, а на луксозните металните предмети - уникални.

 

Пластмасовите химикали също подлежат на гравировка, както и дървото, плексигласа, метала, кожата. Всичко е въпрос на избор и индивидуално решение.

И ако все още не сте избрали агенцията, която да подпомогне изработката на рекламните сувенири за Вашия бранд, сега е времето да ни потърсите!

Ако имате Facebook профил тук можете да видите как став лазерното гравиране на химикали и рекламни сувенири!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари