Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Лазерно гравиране на снимка върху дърво

Лазерно гравиране на снимка върху дърво

Лазерно гравиране на снимка върху дърво е интересна идея за подарък, която не само, че радва с крайният резултат на визията си, но има и много предимства.

 

Лазерното гравиране е специален начин на изобразяване на снимката върху дърво, при който лазерният лъч прехвърля изображението върху съответната основа. Трябва да се има предвид, че според това върху каква основа се прави гравирането след това ефекта е различен. При лазерното гравиране на снимка върху дърво се получава уникален вид, който не би могъл да се получи при дърворезбата. Тук технологията на изработка със самата машина не позволява никакво отклонение от изображението, докато при работата на ръка и оформянето на дървото на места може да се получат линии с различна дълбочина или малки отклонения.

 

Лазерното гравиране върху пластмаса, кожа, метал и др. е широко използвано от рекламните агенции като услуга за персонализиране на рекламните сувенири. Фирмените и рекламни сувенири обикновено имат изписани лога, фирмени знаци, картинки или други графични елементи. Тяхната цел е именно рекламна, затова трябва да загатват за фирмата или да напомнят за нея на редовните клиенти и бизнес партньори, както и да привличат новите клиенти с отношение и внимание.

 

Лазерно гравиране на снимка върху дърво е по-профилирано като дейност и като изделие. Търговската мрежа предлага различни варианти на продукти за подарък. Истината е, че всеки търси нещо уникално и стойностно. В последно време има и тенденция за поднасяне на пресонализирани подаръци. Обикновено изделията от плат и хартия позволяват лесно изписване на име или някакво послание, но подаряването на снимка, която е върху дърво е нещо неповторимо и стойностно.

 

Ето и няколко причини, поради които си заслужава да изберете да подарите снимка гравирана върху дърво:

 

1. Визията върху дърво е наистина впечатляваща;

 

2. Вие подарявате нещо много лично, много специално и запомнящо се;

 

3. Снимката гравирана върху дърво е много устойчива на външно влияние;

 

4. Гравираната снимка върху дърво има огромна доза сантименталност;

 

5. Гравюрата може да се лакира с безцветен лак, за да се запечата и да придаде допълнителна красота и чар на визията;

 

Лазерно гравиране на снимка върху дърво е един модерен начин да запазите снимка с любимите си хора за дълго време. Един атрактивен подарък, който ще зарадва всеки - мъж, жена, дете.

 

Ако желаете да Ви изработим снимка с гравюра върху дърво с най-голямо удоволствие ще го направим.

 

Важно е изображението да е с висока резолюция и по възможност с по-светли тонове.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
«1»