Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Какво ни трябва за подреждане на витрината, ако разполагаме с магазин

Какво ни трябва за подреждане на витрината, ако разполагаме с магазин

Какво е най-удачно да сложим на витрината, за да привлича погледа на клиента? Да го накара да поиска да влезе в нашия магазин, да реши да разгледа и евентуално да реши да купи.

 

За подреждане на витрината на един магазин могат да се използват различни по вид, форма и предназначение, изделия от плексиглас. Важно е преди всичко да се съобразите с това какви са Вашите стоки - хранителни, нехранителни или други. Тук ако продължим да правим някаква класификация ще се наложи да включим и услугите, тъй като и те по някакъв начин трябва да бъдат презентирани.

 

Какво ни трябва за подреждане на витрината ако е интересна тема, в рамките на която ще Ви представим различни решения и повече информация за това какви изделия от плексиглас можете да намерите при нас. Какви са най-удачните размери, на които да заложите, както и допълнителни услуги, на които може да заложите. Ще се опитаме да Ви дадем някои насоки за това как с малко средства да освежите витрината, да раздвижите малко вътрешното презентиране на продуктите и да придадете един нов и интересен вид на магазина.

 

Какво ни трябва за подреждане на витрината на магазина:

 

1. Вертикална поставка за лист - изработена от плексиглас, който е с различна дебелина, вертикалната поставка за лист е отлично решение, за да поднесете на своите клиенти повече информация. Например: наименование, кратко рекламно послание, слоугън или текуща акция за намаление. Можете да използвате всеки размер като започнете от най-големия размер поставка за лист А4 - 210 х 297 мм. Предвид това, кои артикули ще изложите на витрината е удачно да добавите по-малка вертикална поставка за лист и да раздвижите с други размери с хоризонтална или вертилкална форма. Поставките за лист може да наподобяват на прозрачна рамка с подгънато краче, поставка с подвижна основа, както и с „T” или „L” – форма.


 

2. Плексигласови модулчета или стълбичка, подиуми за аранжиране на изделия с компактни размери или микс от продукти. Тези плексигласови модулчета наподобяват разглобяема, мобилна стълбичка, на която да подердите малки предмети. Тук важен е момента с размера на самите модули, формата на модулите, както и размерите на продуктите и тяхното тегло. Ако имате бижута или други украшения е задължитено да ги поставите на специални стойки за бижута от плексиглас с лек наклон, за да се виждат в цялата си прелест и чар.


 

3. Стенна поставка за лист - удачна е когато имате стена, която по някакъв начин искате да украсите предвид това, че там нямате рафтове с продукти. Тук вариантите отново са различни. Поставката за лист може да е с различен размер и освен на стена, използвана като рамка от плексиглас, може да виси с корда от тавана, да има специална магнитна лента или адхезивна лента за залепяне.

 

Какво ни трябва за подреждане на витрината ако имаме магазин ли?
Трябват ни различни плакати, рамки, както и изделия за оформяне на вътрешната част като например - стойки за цени, държачи, табелки, прозрачни рафтчета за подреждане на малките изделия във височина, както и монетник, поставка за визитки, поставка за брошури и рекламни материали, прозрачна кутия за томболи ако предвиждаме да парвим такива и др.

 

Преди всичко, ние Ви съветваме да не претрупвате своята витрина с плексигласови изделия, а да изберете тези от тях, благодарение на които ще подчертаете красотата на своите изделия и няма опасност да се скриват едно от друго. Бихте могли да добавите и рекламни лога на определени места, за да привлечете погледа на клиента. Интересните етикети са от значение, когато е важно за да се запомни марката или името на магазина.

 

Ако имате нужда от повече информация за нашите изделия от плексиглас, не се колебайте да ни пишете на имейл info@metobg.com или metograv@gmail.com!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари