Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Поставката за презентиране на бижута. Защо ни трябва?

Поставката за презентиране на бижута. Защо ни трябва?

Поставката за презентиране на бижута е от голямо значение за отличното представяне. Когато един продукт е изложен на подходяща поставка, той бива забелязан от клиента. А, какво по-важно от това, сред асортимента от много артикули да бъде забелязан точно този артикул, който най - много искаме.
 

Ако продуктите се подредят по лесен и видим за клиента начин, те не само, че ще привлекат неговия поглед, а ще провокират желанието му за покупка. Поставката за презентиране на бижута може да бъде направена от различни материали. Може да се използва плексиглас, метал, дърво, ратан, пластмаса или друго.
 

Най-важно е да се съобразите с това на какво разстояние трябва да бъде поставена спрямо погледа на клиента. Дали добре се виждат продуктите от гледна точка на това да изпъкнат техните елементи или да се подчертае тяхната красота и нежност. Дали самата плексигласова поставка позволява раздвижено и нестандартно аранжиране на няколко украшения на даден дамски сет.
 

Поставката за презентиране на бижута е важна не само от гл. т. на търговското оборудване на магазина, но и неизменна част от идеята за мърчандайзинг на бижутата, както и промоционалните кампании, които предвижда търговския обект.


Ако Вие имате магазин за бижута и искате да се откроите от своите конкуренти, трябва да помислите не само за оригиналността и неповторимостта на своите украшения, но и за начина, по който да ги показвате на клиентите. Важно е под какъв наклон ще се изложат бижутата, как ще бъдат съчетани едно с друго, както и каква светлина ще има около тях. Тук не пропускайте да помислите за това как ще са оформени ценовите етикети и на какъв носител.

 

Защо ни трябва поставката за презентиране на бижута? Защото:

 • чрез нея се постига по-добро представяне на продукта, бижутата;
 • позволява да се покаже една цяла линия от украшения;
 • гарантира по-добра видимост за клиента;
 • ако имате онлайн магазин или правите анонси с помощта на видиа е от значение как ще си оформите студиото или презентационната масичка;
 • бижутата изглеждат по-добре на снимка ако се поставят на поставка от плаксиглас;
 • може да се постави лого, стойка за цени или друг рекламен носител в близост без това да пречи на цялостната идея на представяне.
   

Какви поставки за презентиране на бижута можете да намерите при нас:

За изработката на всички поставки използваме плексиглас с дебелина 2 или 3 мм., а като допълнителна опция можем да направим лазерно гравиране на фирменото Ви лого в основата на поставката или да поставим рекламен стикер.

Ако имате въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0885 58 08 59 или Email: info@metobg.com

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари