Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Плексигласови изделия за ресторант. Какви и защо?

Плексигласови изделия за ресторант. Какви и защо?

Плексигласовите изделия за ресторант намират широко приложение в бизнеса, в различните типове обекти за хранене, продажба и приготвяне на храна. През последните години има тенденция, плексигласовите изделия да навлизат все повече и в бита. Олекотената конструкция на плексигласовите изделия и себестойност ги правят предпочитани пред други материали като дърво или метал. Причините за това са много, но преди всичко трябва да се има предвид факта, че всеки търговски обект се характеризира с определена специфика на предлагане на определени продукти, има нужда от подходящо оборудване, рекламни съоръжения и обзавеждане. Всичко това допринася за цялостната визия и представяне на обекта в очите на клиента.
 

Понякога не са необходими големи бюджети, за да се постигне добър резултат. Достатъчно е да се използват подходящите артикули или комбинации, за да създадете отлично представяне на своите стоки. Предвид обема на помещението, неговата специфика, обзавеждане, стил и търговско разположение могат да се използват различни плексигласови изделия за реклама, мърчандайзинг и по-добро обслужване на клиентите. Можете да отправите към клиентите си своето рекламно послание с помощта на различни маркетингови и търговски трикове, като един от тях е брандирането - поставяне на рекламни стикери, лога, имена на продукти, марки и др. на местата, които са най-видими за клиента или на онези артикули в ресторанта, които се използват от клиентите непрекъснато. В няколко стъпки ще се опитаме да споделим какви плексигласови изделия за ресторант можете да намерите при нас.

Какво Ви трябва:

1. Поставка, стойка за меню - тук вариантите, които можем да предложим са различни и клиентите трябва да могат лесно и без затруднение да четат информацията за храната, която предлагате. Ето какво можете да използвате:
 

1.1. Според разположението на информацията - хоризонтална или вертикална;

1.2. Според размера - за формат А4, А5, 1/3 А4, А6 или друг;

1.3. Според типа на основата - стационарна или подвижна

1.4. Според цвета на основата - прозрачна или цветна

1.5. Според формата - едностранни, двустранни или тристранни

 

2. Монетник за касата - необходим търговски аксесоар, който улеснява обслужването на клиентите. Без него няма как да мине един търговски обект. Предимство на монетника от плексиглас е, че може да се брандира и така Вашите клиенти винаги да виждат това, което искате да има кажете по невербален начин.
 

3. Стенни поставки за обявяване на дневното меню - тук размерите са различни, както и опциите за монтиране на стената. Обикновено монтирането на поставката може да е с магнитни ленти, с адхезив, с помощта на някакъв крепежен елемент или залепяне. Какъв тип стенен монтаж ще изберете всичко зависи от това колко често ще подменяте информацията в нея.
 

4. Поставки за лист за дневното меню или за офертата на деня са необходими за равните повърхности или на самите маси, където клиентите да могат да прочетат на спокойствие важната информация с предложението на ресторанта.
 

5. Поставки за брошури с рекламни материали е добре да сложите на местата с най-голямо движение на хора. Това може да е точката до касата, до входа или на друго  място, на пътя на клиента.
 

6. Визитници - необходими са когато клиента иска да се свърже с вас, за да Ви посети отново или да сподели контактите Ви с близки или приятели.
 

7. Плексигласова малка урна за бакшиши или ресто - добро решение, ако политиката на заведенито е по този начин да се оставя парична сума за уволетворението от обслужването, ако клиента е доволен.
 

- Защо да изберете плексигласови изделия за ресторант, ли?

- Защото са необходимост и ще Ви гарантират по-добро представяне пред клиентите.

Ако желаете да се свържете с нас, ние сме на Ваше разположение, за да Ви помогнем с изборът и решението!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Албена Кирова
    Здравейте! А табелки за тоалетна и баджове имате ли? Къде мога да ги видя?
    Отговори ›
«1»