Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Плексигласови изделия за магазини за плодове и зеленчуци

Плексигласови изделия за магазини за плодове и зеленчуци


Плексигласови изделия за магазини за плодове и зеленчуци дали има ли? Категорично ще Ви кажем, че има, защото плексигласовите изделия могат да се използват за обозначаване на различни продукти и поставяне в тях на ценова, рекламна, мърчъндайзинг или промоционална информация.
 

Някои от Вас може би ще кажат, че плексигласови изделия не са виждали в такъв тип търговски обекти, но ние ще се опитаме да Ви убедим в точно обратното.  
 

И така, плексигласът като материал за изработка на стойки и държачи за ценови или рекламни  етикети и холдери е харесван и често предпочитан пред дърво, метал, пластмаса и др. Една от причините е свързана с практичността, себестойността, леката конструкция, мобилност и изразена функционалност на изделията от плексиглас.
 

Важно е да се има предвид, че всеки търговски обект се характеризира с определена специфика, политика на търговско обслужване и начин на предлагане на своите стоки. Независимо от това колко е голям магазина, той не може да има статут и вид на магазин ако не разполага с подходящо търговско оборудване, витрини, стелажи, подвижни контейнери и метални кошове, рекламни съоръжения и обзавеждане. Всичко това допринася за различаването на Вашия обект от този на конкурентите.

Видовете плексигласови изделия за магазини за плодове и зеленчуци са в пряка зависимост с капацитета на обекта и начина на обслужване - дали става въпрос за малък квартален плод - зеленчук, сергия на колхозния пазар, щанд от супермаркет или голяма борса за плодове и зеленчуци. Формата и големината на витрините за бързо развалящите се или пакетирани, вакумирани плодове и зеленчуци определят типа на етикирането с ценови лайсни за етикети с височина около 4 см. Възможно е да се направи комбинирано етикиране и да се сложат прозрачни поставки от плексиглас, ако витрината е отворена от страната на продавач консултанта и затвоерна към клиента.

 

В магазините за плодове и зеленчуци, които са на самообслужване стабилното прикрепяне на ценовата информация и невъзможността да падне или да не се вижда е от ключова значение. Стойките за етикет например трябва да съдържат коректна и вярна информация, за да не се получават недоразумения при плашане на касата. 

Както загатнахме в началото има няколко типа търговски обекти за продажба на плодове и зеленчуци - затворени малки магазинчета, зони за продажба на плодове и зеленчуци, оформени в големи хранителни вериги, открити сергии, борси и др. Предвид спецификата на всеки обект, неговата локация и площ,  трябва внимателно да се подберат рекламните и информационни изделия от плексиглас, които да бъдат от полза. Касовите зони и точките за самообслужване имат за цел да улеснят пазаруването на клиентите, но от друга страна има риск от по-бързо похабяване на продуктите от непрекъснатото пипане и разместване в касите, щайгите или кашоните. Ето защо в повечето случай е ограничен или забранен прекия достъп на клиента до плодовете и зеленчуците и има продавач консултант.

 

В няколко стъпки ще се опитаме да споделим какви плексигласови иизделия за магазини за плодове и зеленчуци можете да намерите при нас.
 

Какво Ви трябва:
 

1. Плексигласови табелки за етикет:

 • за периферията на плетените кошници или пластмасовите контейнери с плодове и зеленчуци може да се сложат стойки за етикет с двойна игла, малки табелки от плексиглас 1.5 мм. с едностранна или двустранна визия и вложка с цена, име, производител + лого на магазина. Тези двустранни стойки моогат да бъдат изработени с размер по Ваше задание или като едностранни малки джобчета с дупчица, за да се завържат към касите или щайгите, за да не падат ако обекта е на самообслужване.
   
 • на чувалите с варива или други зеленчуци в насипно състояние подобни табелки може да се прикрепят за външната част на чувала или да се направи комплект от плексигласова табелка и пластмасов шиш за забучване.
   
 • за хладилните витрини се ползват ценовите лайсни, които имат адхезивна лента и са със стационарно положение т.е. не са подвижни. Този тип лемти за цени имат специално каналче, където се поставя хартиениея етикет. Тези ценови лайсни могат да бъдат с различна височина на етикета, като най-масов е 7 х 4 см.

Имайте предвид, че там където има електронна везна и пазаруване на самообслужване,  задължително трябва да се използват неподвижни стойки от плексиглас с двустранна видимост или с по-голям размер, за да присъства кода на стоката.
 

2. Монетник за касата, който улеснява обслужването на клиентите. Може да се брандира с фирмено лого или марка.
 

3. Стенни поставки с информация, още джоб за лист с магнитна лента, защото се монтират с магнитни ленти, джоб от плексиглас с адхезив, джоб от плексиглас с малък отвор, за монтаж с помощта на някакъв крепежен елемент или залепяне. Какъв тип стенен монтаж ще изберете всичко зависи от това колко често ще подменяте информацията. Този вид поставки са много полезни когато имате голяма зона с плодове и зеленчуци и с помощта на корда от тавана спуснете плексигласовите джобове с промо информация. За големите борси и тържища тези форми на представяне на ценовата или друга информация спестяват време на клиента, тъй като може да се видят цените на едро и дребно, възможните разфасовки и оферти.
 

4. Поставки за брошури с рекламни материали с формат А6 или оферти с други размери можете да сложите на касата по Ваша преценка или пък да ги прикрепите до някои екзотични плодове и зеленчуци, които не са познати в страната и сте длъжни да уведомите клиента за техните характеристики и специфики с помощта на флаери и листовки.
 

Защо да изберете плексигласови изделия за магазини за плодове и зеленчуци? - Защото са необходимост и ще Ви гарантират по-добро представяне пред клиентите.

Ако желаете да се свържете с нас, ние сме на Ваше разположение, за да Ви помогнем с изборът и решението!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари