Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Плексигласови изделия за магазини за месо и колбаси

Плексигласови изделия за магазини за месо и колбаси


Плексигласови изделия за магазини за месо и колбаси може да използвате под различна форма и вид. Плексигласът като материал за изработка на стойки и държачи за етикет например е предпочитан от някои собственици на магазини за месо и колбаси. Една от причините е тяхната лека конструкция, мобилност и изразена функционалност. Тези поставки се използват не само в този тип търговски обекти, но и в заведения където се предлага готова храна за дома и хранителни стоки. Плексигласовите изделия за магазини за месо и колбаси са леки, прозрачни, нежни и  често предпочитани пред други материали като дърво или метал. Причините за това са много, но преди всичко трябва да се има предвид факта, че всеки търговски обект се характеризира с определена специфика на предлагане на определени продукти, има нужда от подходящо оборудване, рекламни съоръжения и обзавеждане. Всичко това ще отличи Вашият обект от този на конкурентите.
 

Не трябва да се пропуска един съществен момент, свързан с това какъв конкретен тип колбаси се предлагат в обекта, къде са поставени или закачени колбасите, дали преобладават вакумираните или свежите продукти, месо и други подробности. Формата на витрините, техните размери и типа на обслужване в обекта имат не по-малко значение. В обектите на самообслужване стойките за етикет например трябва да са достъпни, видими за клиента, с точна и вярна информация, поставени на правилните продукти, добре четими, за да не се изненада клиента когато отиде на касата, че има разминаване между показаното на витрината и това, което накрая заплаща. 
 

Обемът на помещението е пряко свързан с това какви рекламни постери ще се поставят и на кои места, а също и дали ще се поставят. Неговата специфика, обзавеждане, стил и търговско оборудване са определящи за изборът на плексигласов изделия за етикиране, промотиране, мърчандайзинг и реклама. Касовите зони и точките за самообслужване имат за цел да улеснят пазаруването на клиентите, но може търговската площ да е малка и да не се дава възможност за пазаруване без помощта на продавач консултант. Класика си остава брандирането като маркетингово средство за реклама, а именно поставяне на рекламни стикери, лога, гравиране с лазер на имена на продукти, марки и др.
 

В няколко стъпки ще се опитаме да споделим какви плексигласови изделия за месо и колбаси можете да намерите при нас.
 

Какво Ви трябва:
 

1. Плексигласови стойки за етикет - тук вариантите, които можем да предложим са различни:
 

1.1. Според визията - хоризонтална или вертикална едностранна визия на етикетодържател или етикетодържател с двустранна визия. За щандовете с консултат продавач се използват винаги двустранни етикетодържатели, за да може да се прочете кода на продукта и да се маркира при тегленето на електронната везна.
 

1.2. Според размера - има различни размери, които могат да се изработят по Ваше задание. Преди всичко трябва да се съобразявате с размера на хартиените етикети, които се печатат на ролка и са с височина около 4 см.
 

1.3. Според формата – тип колибка, още „А” -форма,  „L” – форма, на стойка, с шиш за забучване или друго. Трябва да се подчертае това, че плексигласовите стойки могат да бъдат мобилни или не. Обикновено тези, които се забучват, закачват на самите колбаси и така стоят вертикално изправени или с лек наклон са мобилни, а ценовите ласни, стойките със залепяне или магнит са стационарни т.е. не могат да се местят. Ще отворим малка скоба, за да споделим, че на хладилните витрини с колбаси, месо и вкуумирани месни изделия се използват прозрачни дълги ленти, ценови лайсни, които са от ПВЦ материал и имат каналче, за да се подреждат хартиени етикети с наименование, грамаж, цена и др. на стоките от витрината.


1.4. Според дебелината и цвета на материала – 1 мм, 1.5 мм или 2 мм., прозрачни или цветни.
 

1.5. Според начина на позициониране - със залепяне, шишове с етикетодържател и двойна игла, шишове с единична игла за забучване, прозрачни джобчета с адхезив за залепяне, прозрачни етикети от плексиглас с магнитна лента, двустранни или едностранни етикетодържатели за равна повърхност, етикети с допълнителна дупка, за закрепване с помощта на прозрачна корда или крепеж, дълги ценови лайсни с адхезивна лента за залепване към регала.
 

2. Монетник за касата - необходим търговски аксесоар, който улеснява обслужването на клиентите. Предимство на монетника от плексиглас е, че може да се брандира и така Вашите клиенти винаги да виждат това, което искате да има кажете по невербален начин.
 

3. Стенни поставки с информация, които се монтират с магнитни ленти, с адхезив, с помощта на някакъв крепежен елемент или залепяне. Какъв тип стенен монтаж ще изберете всичко зависи от това колко често ще подменяте информацията.
 

4. Поставки за брошури с рекламни материали или оферти можете да сложите на касата или в близост до продуктите, за които важат. Ако става въпрос за малък обект, поставките за брошури може и да се окажат ненужни.


5. Плексигласова кутия за събиране на парични средства, дарение или томбола, например урна с ключалка и размери 20 х 20 х 20 см. Ако обекта е малък това изделие от плексиглас също може да се окаже излишно.

 

Защо да изберете плексигласови изделия за магазини за месо и колбаси? - Защото са необходимост и ще Ви гарантират по-добро представяне пред клиентите.


Ако желаете да се свържете с нас, ние сме на Ваше разположение, за да Ви помогнем с изборът и решението!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари