Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Плексигласови изделия за магазин за обувки

Плексигласови изделия за магазин за обувки

Плексигласови изделия за магазин за обувки може да използвате като част не само от търговското оборудване, етикирането на продуктите и мърчангдайзинга, но и като част от рекламната концепция и визия на обекта. Както винаги, и сега ще обърнем внимание на факта, че плексигласът намира широко приложение не само като материал за изработка на стойки и държачи за етикет, но и като част от аксесоарите за подреждане на продуктите - в конкретния случай обувки. Една от причините е тяхната лека конструкция, мобилност и изразена функционалност.

Плексигласовите изделия за магазин за обувки наподобяват формата на буквата "П" и лесно могат да се аранжират във височинни модули тип стълбичка. Трудно достъпните места на рафтовете е добре да се запълват с ъглови варианти, които оползотворяват тази мъртва точка и същевременно спомагат за по-доброто продуктово представяне. Плексигласовите изделия за обувки са леки, прозрачни, нежни и често предпочитани пред тези от дърво или метал.

Най-важно при изборът на плексигласови изделия е прецизното съчетание от гледна точна на място, размер и форма на стоките. Нормално е в един магазин за обувки да се изложат най-малките размери от серията, защото не заемат място и позволяват да се направи някакво аранжиране според цвят, модел, форма и др. Понякога за по-добрата визия на сандалите вътре могат да се поставят фини дъгички от плексиглас, които да показват обувката по начин, близък до този когато се обуе на крака.

Мястото на магазина, размера на търговската площ и типа на обувките, които се предлагат са пряко свързани с видовете рекламни постери, които ще използвате. От своя страна зоната за сядане и премерване на обувките, трябва да бъде съобразна с достъпността до мострите на рафтовете. Търговското оборудване, етикиране, промотиране, мърчандайзинг и реклама винаги вървят ръка за ръка. Касовата зона трябва да не пречи на обслужването и свободното придвижване на клиентите.
 

Ето още какви плексигласови изделия за магазин за обувки можете да намерите при нас:
 

1. Хоризонтални или вертикални плексигласови стойки за ценова, рекламна или промо информация. Ако за дадена серия обувки имате няколко цвята и недостатъчно място да сложите мостра от всеки цвят използвайте вертикална поставка с информационен лист с изображение на тези цветове, които не са на рафта. Така ще представите един чифт и цвят, а останалата информация ще бъде на постера. Хоризонтални табелки от плексиглас с формат А4 или по-голям можете да използвате по време на сезонна разпродажба или промоция като може да се брандират с ПВЦ фолио или да се гравират с фирмено лого.
 

2. Монетникът е неизменна част от касовата зона и трябва да улеснява обслужването на клиентите и същевременно да служи като средство за реклама.
 

3. Информационни табели и табла от плексиглас, наподобяващи джобове, които се закрепват с помощта на адхезив, магнит или крепежни елементи.


4. Прозрачните поставки за брошури, оферти, флаери и листовки с формат А6, А5 или 1/3 А4 има смисъл да сложите на касата или в непосредствена близост до входа на магазина, ако обекта има потребност от тях.

5. По време на Коледа или друг празник за радост на своите клиенти е отлична идея на гърба на касовите бележки от покупката, клиентите да оставят контактна информация и да бъдат пускани в прозрачна кутия, тип урна, с цел спечелване на избрана награда.

 

Защо да изберете плексигласови изделия за магазин за обувки? - Защото са необходимост и ще Ви гарантират по-добър мърчандайзинг и представяне пред клиентите.

Ако желаете да се свържете с нас, ние сме на Ваше разположение, за да Ви помогнем с изборът и решението!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Крум Стефанов
    Изключително полезно. Много професионално написано.
    Отговори ›
«1»