Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Плексигласови изделия за щанд със сладолед

Плексигласови изделия за щанд със сладолед

Плексигласови изделия за щанд със сладолед

В горещите летни дни всеки търси начин да се освежи със студена напитка или храна, и то най-вече със сладолед. Много често търговията на открито през лятото е съобразена с наличието и разнообразието от тези артикули. Масова практика е комбинираното поставяне на витрини със сладолед и хладилна витрина с напитки на местата с голям човекопоток. По този начин, съобразителните търговци не пропускат продажба както за възрастните, така и за децата.

Често се предлагат различен тип охладени, студени напитки и напитки с лед, които се приготвят на място пред клиента и са от типа на плодовите фрапета и смутитата. Продажбата на този тип продукти и създаването на подобен вид търговски корнери, налага използването на конкретни изделия от плексиглас, които да подпомагат мърчандайзинга и рекламата.

Плексигласови изделия за щанд със сладолед, които може да използвате са различни по размер, вид и форма. Плексигласът като материал за изработка на стойки и държачи за етикет е предпочитан от гл.т. на това, че е прозрачен и при поставяне на витрината остава почти незабелязан. Плексигласовите стойки и табелки за етикети са леки, нежни и често предпочитани пред материалните. Предвид сезонният характер на мобилните щандове със сладолед, търговците предпочитат по-малко да инвестират в аксесоарите за витрината.

Формата и размера на хладилните витрини и фризери, видовете сладоледи и тяхната опаковка, начина на обслужване и др. оказват влияние при изборът на подходящи плексигласови изделия за щанд със сладолед.
 

Ето какво избрахме за Вас:

1. Плексигласови табелки за ценова информация с т.нар. „А” - форма, които могат да се местят от едно място на друго или стойка с игла и ламиниран етикет, с шиш за забучване. За предпочитане е стойката с шиш, тъй като позволява много бързо обслужване на клиентите. Друг вариант, за металните канти със сладолед, да поставите двукомпонентен етикетодържател, който има малък държач за етикета и щипка, която го застопорява за ръба на кантата. 


Ако сте от търговците, които имат и витрина с напитки е удачно да подберете по една бутилка от всеки артикул и на нея да закачите с помощта на корда, малко джобче с цена. За големите хладилни витрини на самообслужване, пълни със сладолед в индивидуална опаковка, можете да заложите на прозрачни ценови лайсни, които се залепят с адхезив за повърхността на хладилника или на плексигласов джоб с магнит с формат формат А4, който се прикрепя на желано място.
 

2. Монетник за касата е задължителен търговски аксесоар, който облекчава обслужването на клиентите и боравенето с парични средства. Монетникът от плексиглас може да се брандира с ПВЦ фолио или да се направи лазерно гравиране на фирмено лого.
 

3. Прозрачен плексигласов джоб с ценова, рекламна или друга информация, снабден с магнитни ленти, може да се прикрепи към всяка витрина, тъй като за разлика от лепилната лента, магнита ще издържи на капките с вода и няма да падне.
 

4. Поставки за брошури с рекламни материали или оферти може използвате само ако имате намерение да правите лятна сладоледена фиеста и искате да достигнете до по-голям брой хора.
 

Защо за изберете плексигласови изделия за щанд със сладолед? - Защото са необходимост и ще Ви гарантират по-добро представяне пред клиентите.

Ако желаете да се свържете с нас, ние сме на Ваше разположение, за да Ви помогнем с изборът и решението!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари