Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Плексигласови изделия за козметика, стелажи и др.

Плексигласови изделия за козметика, стелажи и др.

Плексигласови изделия за козметика, стелажи и др. аналогични можете да намерите при нас, ако разполагате с дрогерия, аптека, козметично студио или козметичен център и имате нужда от подходящи търговски аксесоари за представяне и подреждане на стоките. Интересът и запитванията към подобен вид търговски аксесоари от плексиглас, ни накараха да разработим модел, който да има универсално приложение.

Нашата основна цел е да улесним подреждането на козметичните продукти, да имат по-добра видимост и по-лесно да се вземат от клиента, ако търговския обект е на самообслужване.

 

Спецификата на търговското помещение, площ и специализация са определящи при изборът на плексигласови изделия за козметика, стелажи, поставки за цени и плексигласови изделия за стимулиране на продажбите и реклама. Често клиентите залагат на универсални модели, които спестяват място и се характеризират с лесно обслужване - от една страна за търговския работник, консултант, мърчендайзер и от друга страна за клиента.
 

Ако например имате дрогерия, магазин за козметика или студио за красота и маникюр, нашият плексигласов стелаж за лакове и козметични продукти е Вашето идеално решение. Предимство на този артикул:
 

 • спестява място;
   
 • гарантира по-добър мърчандайзинг на стоките;
   
 • позволява по-атрактивно подреждане във височина;
   
 • лаковете имат отлична видимост;
   
 • лесно се достига до мострите и тестерите при необходимост;
   
 • може да се брандира с фирмено лого;
   
 • възможна е изработка с размери и брой нива по задание;
   
 • лесно се почиства и поддържа;
   
 • функционален е - разглобява се, за да се мести от едно място на друго;
   
 • гарантира по-атрактивно представяне по време на промоции, кампании на открито или при провеждане на продуктови парти-презентации;
   
 • създава усещане за пълнота на асортимента;
   
 • привлича вниманието на клиента и провокира желанието за покупка.
   

Базовият модел, стелаж за лакове, който можете да намерите при нас се състои от 6 нива, всяко с ширина 35 мм., а габаритните размери на целия стелаж са 315 х 250 мм. и височина 170 мм. Изработен е от  плексиглас с с дебелина 3 мм. и е отлично решение за етажирано подреждане на стоките. 
 

За по - удобното подреждане и представяне на козметични аксесоари като четки, пили за маникюр, моливи за грим или други аналогични можете да използвате специален стелаж, който има малки отделения - гнезда, в които се поставят. Допълнително предимство на този модел плексигласов стелаж е свободното  пространство в горната част, предназначено за изписване на фирмено лого, рекламен слоугън, наименование на козметичната серия и др.
 

Базовият модел, стелаж за четки, пили, моливи и др. е с размер на лицевата част 130 мм., дълбочина 140 мм., височина 390 мм., в т.ч. 100 мм. празно място за реклама и брандиране.
 

Ако желаете да направите завършена линия от плексигласови търговски аксесоари, за своя обект, Ви препоръчваме още:
 

1. монетник за касовата зона за бързо и лесно боравене с парични средства;

2. поставка за информация, лист или оферта с "L" - форма и едностранна вертикална или хоризонтална визия;

3. плексигласови поставки за брошури, флаери и др. с размери 1/3 А4, А6, А5.
 

Предвид типа и спецификата на подреждане на козметиката на регала, там където е възможно, бихте могли да използвате ценови профили, лайсни с адхезивна лепенка, които се залепват. Етикетите са хартиени и имат максимална височина 40 мм.
 

В случай, че решите да зарадвате своите клиенти със специални игри и томболи по време на празниците като Коледа, 8-ми март, Великден, Свети Валентин и др., при нас ще намерите разнообразни варианти на кутии от плексиглас - със заключване, свободно стоящ капак, с похлупващ капак или на стойка с възможност за въртене.


Защо за изберете плексигласови изделия за козметика, стелажи? - Защото са необходимост и ще Ви гарантират по-добро представяне пред клиентите.


Ако желаете да се свържете с нас, ние сме на Ваше разположение, за да Ви помогнем с изборът и решението!

Ако имате Facebook профил, можете да видите как става лазерното гравиране, публикувано в нашата Facebook страница:
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Кристияна Стефанова
  Много полезен материал сте написали. Видеото определено е полезно. Благодаря!
  Отговори ›
«1»