Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Три изделия от плексиглас, които ще улеснят мърчандайзинга

Три изделия от плексиглас, които ще улеснят мърчандайзинга

Има три плексигласови изделия, които в комбинация или поотделно, ще променят изцяло мърчандайзинга и рекламното Ви представяне пред клиентите. Разработихме специална комбинация от  изделия от плексиглас, които намират все по-голяма популярност и приложение в бизнеса.
 

Все по-рядко ще намерите кафене, бистро или заведение, в което да не се използва специална поставка за меню. Поради тази причина, в годините разнообразихме асортимента на стойките за меню. Разработихме варианти на стойка за лист меню с прозрачна основа, двустранна стойка за лист меню с цветна основа, както и модели, които са еднокомпонентни и двукомпонентни. Все повече клиентите залагат на рекламата, която деликатно да "намига на клиента" и да провокира желанието му за покупка или консумация на определени напитки или храни, предлагани от заведението. Най-често се използва стойка за меню с формат А5, защото не заема голяма площ от масата. Ако обаче при поръчката на определена напитка, клиента ще получи Бонус още нещо, то тогава е добре стойката за меню да бъде с формат А4.
 

Ако сте собственик на магазин за козметика, бижутерия или дамски модни аксесоари – портмонета, табакери, калъфи за очила и др. аналогични, с помощта на подвижни прозрачни модули и стълбички ще постигнете чудеса. Плексигласовите ъглови модули успешно се съчетават в раздвижена модулна система. Етажираното им подреждане на рафта, особено в т.нар. „мъртви, ъглови зони”, ще промени изцяло представянето на продуктите, ще се използва максимално площта на регалите, ще се създаде усещане за пълнота. Стоките няма да се скриват помежду си, ще имат добра видимост и отлична достъпност.
 

Тези плексигласови ъгълчета могат да се използват и по време на продуктови-парти презентации, където се рекламира цяла линия от козметика – например младежка серия за лице, слънцезащита на тялото, бебешка козметика и др.
 

Поставката за лист е отличен избор на плексигласов продукт. Най-често поставки за лист се използват в офиси, банки, места, където информацията трябва да достигне до голяма аудитория, без да се налага конкретен служител да се ангажира с тази задача. Сама по себе си, ако е брандирана, поставката за лист е вид рекламен носител, който разпространява информацията за дадена промоция или важно събитие.
 

Тези три артикула могат да се съчетаят с други изделия от плексиглас в зависимост от това какви са намеренията и целите Ви. Ако имате:

- магазин можете да се възползвате от монетник, стойки за цени, табелки "Следващ клиент" и етикетодържатели.

- офис или подобен обект – поставките за брошури и стойките за лист може да съчетаете с  визитник, химикали с гравиране, рекламни сувенири, фирмен печат и др.

- заведение или място за хранене, табелката „Отворено!” – „Затворено!” в комбинация с табелки за санитарните места, табелка за маса "Reserve", баджове за служтелите, и други обозначителни табелки са добро допълнение.


В случай, че редовно провеждате благотворителни кампании, игри или томболи с награди освен базовия пакет с поставки от плексиглас можете да надградите идеята с урна от плексиглас.


Ако имате нужда от въпрос сме на Ваше разположение да съдействаме!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари