Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Плексигласови изделия за туроператори, недвижими имоти и др.

Плексигласови изделия за туроператори, недвижими имоти и др.Плексигласовите изделия за туроператори, недвижими имоти и информационни центрове могат да бъдат разнообразни, но има определен базов пакет, който най-често се използва. Изборът на плексигласовaта инфо стена и рекламни материали за презентиране се предопределя от факта и спецификата на предлаганите услуги на тези места.

 

Когато говорим за информационен център, кантора за недвижими имоти или бюро за туроператорски услуги, първата асоциация, която имаме е свързана с думата информация. Редовното показване на актуална информация, текущи оферти, цени и обяви е от първостепенно значение за тези компании. Клиентите са изключително чувствителни. Пазарът е много динамичен и поради това е важно данните да се обновяват непрекъснато.
 

За целта, плексигласовите изделия за туроператори, недвижими имоти и информационни центрове са точно определени. Въпрос на избор е комбинацията, която ще направи всяка компания според мястото, което има обекта и къде е позициониран спрямо потока от хора, това какъв е размера на предвидения бюджет, броя на агентите и начина на работа и др.
 

Като производител на рекламни изделия от плексиглас с дългогодишен опит, Ви предлагаме следните продукти, с които да създадете свое идейно решение:
 

- плексигласов джоб - единичен или няколко, оформени като система от плексигласови джобове с формат А4, които са свързани един към друг. Тази система от джобове може да бъде оформена напълно индивидуално. Ако искате да имате два, три или четири джоба е достатъчно да залепите всеки един от тях към стъклото с двойно залепващо и от вътрешната страна, да подменяте листа. Плексигласовите джобове имат и още едно приложение, свързано с информация, която искате да сменяте често и трябва да се позиционира към метална основа. Тогава ще се наложи да използвате плексигласов джоб с магнитна лента на гърба.
 

- плексигласови стойки за лист А4 или друг размер, предназначени за поставяне върху  равна повърхност – маса, рафт, бюро или друго място. Тук вариантите са свързани с Вашето решение за видимост на информацията – от двете страни или само от едната. А ние Ви препоръчваме на поставките да имате и брандиране.


 

- поставка за брошури А4, А5 или А6, които да бъдат е близост до местата за сядане от клиентите. По този начин докато чакат да бъдат обслужени няма да скучаят, а ще се информират за нещата, към които им насочвате вниманието.
 

- визитникът е необходим офис аксесоар, който улеснаяа хората, когато имат нужда от контактна информация.
 

- табелка, бадж
 

- фирмен печат, ркламни сувенири, химикали и др.
 

Ако имате въпроси, ние сме на разположение да ви помогнем.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари