Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Гравюра на снимка върху дърво - оригиналният подарък

Гравюра на снимка върху дърво - оригиналният подарък

Гравюрата на снимка върху дърво е оригинален подарък, с който можете да зарадвате своите близки. Трудна задача се оказва това всеки път за личните празници и поводи на близки и приятели да избираме уникален, оригинален и различен от предния път подарък.


Има хора, които с лекота решават тази трудна задача. На тях просто им се отдава да измислят и измайсторят нещо. На други това не им се отдава. Те търсят съвети от приятели, търсят в Интернет и се съветват със своите близки.


Не трябва да се подценява и момента на изненадата. Колкото е по-оригинален подаръкът, толкова по-голяма ще е изненадата и непредвидена реакцията на човека, за който е предназначен подаръка. Да не забравяме, че има хора, които не се стремят към оригинални подаръци и са специалисти по комерса и лесното избиране на нещо масово.

 

Нашата отлична и запомняща се идея за личен подарък, който ще остане скъп спомен за цял живот е гравюрата на снимка върху дърво, създадена от Ваша снимка.
 

Представете си колко приятно ще бъде изненадана Вашата приятелка, съпруга или позната, когато отвори луксозно опакованият подарък и вътре намери подобна изненада. Това не е просто снимка сложена в рамка, а гравюра, която няма избеляване. Гравюрата на снимка върху дърво е скъп подарък и мил жест на внимание.
 

Безспорно снимката е един много специален и личен подарък, който показва колко много държите на човека, на който поднасяте подобен подарък. Уникалният начин на пресъздаване на образите върху дърво, с помощта на гравюрата показва колко много държите на човека, на който правите подобен подарък, колко много сте се постарали и сте помислили за изненадата с наистина оригинален подарък.
 

Гравирането на снимката върху дървото е не само уникален, но и дълготраен подарък. Дървената гравюра на снимка значи много и говори много. Благодарение на своя цвят и състав, дървото придава една различна визия на гравираната снимка. Образите придобиват по-различен вид и излъчване. Усещат се емоциите, образите някак стават живи.
 

Ако все още се чудите с какво да зарадвате своята половинка и да запечатате по някакъв начин празника на любовта и виното, СЕГА е момента!
 

1-во. Отворете архива си със снимки!
 

2-ро. Изберете онази, която най-много ви харесва!
 

3-то. Изпратете ни я, а ние ще се постараем да я превърнем в оригинален подарък завинаги!


ПОРЪЧАЙТЕ ТУК: http://metobg.com/product/210/gravyura-na-snimka-varhu-darvena-plocha.html

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари