Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Предпазен параван, преграда от плексиглас

Предпазен параван, преграда от плексиглас

Предпазен параван от плексиглас, преграда от плексиглас е един нов продукт, който създадохме по време на пандемичната обстановка и сравнително бързо стана популярен сред бизнеса. 
 

Кога всъщност се ражда идеята за създаването на един нов продукт - когато има крещяща, нарастваща нужда от него или когато потребността от него, все още не е осъзната, но съществува?
 

Интересен казус, който ще се опитаме да разгледаме и успоредно с това ще Ви представим нашият предпазен параван, преграда от плексиглас, който създадохме преди няколко месеца.
 

Както загатнахме малко по-горе, една от причините за създаване на нов продукт може да се дължи на пазарното търсене или нарастваща нужда от неговото използване. Така по време на кризисна ситуация, COVID-19 - обстановка на пандемия, здравето на хората се оказа единственото и най-важно нещо. Защитата на работното място и здравословно състояние на служителите бяха основната причина да се търси решение, в следствие на което бизнесът да не страда и хората да работят при условия на добра степен на защита.
 

В следствие на това и ред други фактори, създадохме предпазен параван, преграда от плексиглас, който покрива изискванията за един нормален трудов процес, адаптиран към пандемичната обстановка.
 

Предпазен параван, преграда от плексиглас наподобява щит или екран, благодарение, на който се постига дистанция между хората. Разбира се тази прозрачна преграда не е единственото средство за защита при комуникация, но е превантивна мярка, която има висока степен на защита.
 

Като всяко едно изделия от плексиглас, предпазният параван, преграда има своите предимства, които се дължат на характеристиките на материала, от който са направени. Както знаете плексигласът е:
 

- прозрачен и дава отлична видимост;
 

- лесно се почиства и е устойчив на спирт, дезинфектанти и други препарати за хигиена;
 

- лесно може да се обработва, а самата технология на производство позволява да се експериментира от гл.т. на екстри на готовия продукт;
 

- плексигласът успешно замества стъклото и степента на чупливост при употребата му е сведена да минимум.
 

А сега, нека изтъкнем и водещите характеристики на самият продукт - предпазен параван, преграда от плексиглас:
 

- предлага се с различни размери - стандартни и по задание на клиента;
 

- може да се направи с опция регулиране на височината и допълнителен отвор за подаване на документи;
 

- монтажът е лесен и не изисква инструменти, тъй като може да се постави свободно стоящ на работното място и да бъде стабилен, благодарение не опорните си крачета;
 

- лесно се разглобява и може да се премести от едно работно място на друго, благодарение на своята мобилност и относително ниско тегло;
 

- има универсално приложение - подходящ е за магазини, аптеки, офиси с директен контакт с клиенти, рецепция както и за други места, които изискват комуникация;
 

- за изработката се използва прозрачен плексиглас с дебелина 3 - 4 мм, устойчив на топлина.
 

Що се отнася до създаване на продукт от плексиглас, който да задоволява не осъзната нужда, потребност само ще споделим, че пазарът е този, който диктува правилата.

Можете да направите нещо уникално като плексигласово изделие и да заложите на неговото популяризиране от гл.т. на функционалност, приложение и др. Тогава вие сами трябва да предизвикате неговото търсене като акцентирате на предлагането му. А това, както се досещате е по-трудният модел на бизнес.

Повече подробности за този наш продукт от плексиглас можете да намерите тук:

https://metobg.com/product/220/predpazni-zashtitni-pregradi-ekrani-paravani-ot-pleksiglas.html

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари