Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Кутия от плексиглас и урна от плексиглас. Разлики, прилики и още нещо.

Кутия от плексиглас и урна от плексиглас. Разлики, прилики и още нещо.

Кутия от плексиглас и урна от плексиглас. Разлики, прилики и още нещо за изделията от плексиглас е тема с продължение. За изделията от плексиглас може много да си говорим и да размишляваме. На практика между кутия от плексиглас и урна от плексиглас няма видима разлика. И двете са направени от един и същ материал и по еднаква технология. И все пак, за да се говори и прави някаква диференциация на кутия от плексиглас и урна от плексиглас значи има нещо, макар и незначително, което е продиктувало това.

За нас като производители на изделия от плексиглас и може да се каже експерти в областта на изработката на рекламни изделия за промоции, оборудване на магазини, обзавеждане на ресторанти, магазини и специализирани благотворителни кампании и томболи, особена разлика между кутия от плексиглас и урна от плексиглас няма. Опитът ни показва, че хората които се занимават с реклама използват терминология, която не винаги е толкова позната на клиентите.

Думите и определенията за едно и също изделие от плексиглас могат да бъдат много и различни. Особено предвид факта, че през последните години има много чуждици, които заместиха наши наименования. Преди всичко е важно клиентите и крайните потребители да знаят какво точно им трябва. Какъв трябва да е продуктът от плексиглас, който максимално ще задоволи тяхната потребност.

Ние сме на мнение, че кутията от плексиглас е вид урна от плексиглас и обратно. Но, от тук идва и разликата. Различното идва не толкова в наименованието на изделието от плексиглас, колкото от предназначението му.  Факт е, че ако търсите изделие за благотворителна цел, теглене на томболи, игри и др. подобни кампании и събития ще искате урна от плексиглас. Ако обаче искате да събирате в нещо мненията на своите клиенти или да събирате някакви талони, неминуемо ще искате да имате кутия от плексиглас.

В крайна сметка разлика в продукта почти няма на външен вид. Различното идва от това как назовавате рекламните или промоционални, кампанийни изделия и оборудване, за да постигнете своите цели.

Другото общо между кутия от плексиглас и урна от плексиглас е това, че и в двата случая може да се добавят екстри:

  • брандиране с фирмено лого
  • поставяне на ключалка или катинар
  • добавяне на джоб, постер или място за информация, визитник или друго
  • раздвижване на формата - нестандартна с наклон, поставяне на въртяща стойка, само на специална стойка и др.

Това какво точно ще е подходящо за Вашия случай е правилното наименование на изделието от плексиглас, което можем да създадем специално за Вас!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари