Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Етикетите за цени. Видове етикети за ценова информация

Етикетите за цени. Видове етикети за ценова информация

Етикетите за цени. Видове етикети за ценова информация

Етикетите за цени и оформянето на щандовете и витрините е от първостепенно значение за всеки истински търговец. Сам по себе си продукта не може да говори затова му е нужна чужда помощ и намеса. Това може да се постигне с помощта на коректно подбраната информация, представена в подходящ вид.

Етикетите и оформлението на витрините със стойки за етикети е толкова важно колкото и дрехите, които ние обличаме. Ако дрехите трябва да са чисти, а нашия вид спретнат, то същото важи и за етикетите на продуктите или етикецията на щандовете в един търговски обект. Безспорно витрината, външните рекламни табели, осветление, банери и плакати са тези, които привличат вниманието на минувача.

Внимателно декорираната и аранжирана витрина е Вашата визитна картичка, която бива забелязана. Дали витрината на един търговски обект ще задържи погледа на клиента, дали ще му намигне да отвори вратата и да влезе в магазина е ключов момент.

Всеки търговец се стреми да предлага висококачествени продукти, за да остане дълго на пазара и да бъде конкурентоспособен.

Подходящо опакованите стоки, които предлагате в своя магазин са дрехите, които гарантират запазването на вкусовите им качества и безупречен външен вид. 

Етикетите за цени и продуктова информация от своя страна са скритото оръжие, което казва на клиента "Вижте ме и ме вземете!". Ето защо правилно подбраните и подредени артикули на витрината могат само да бъдат в полза на успешните продажби.

Ако на всеки продукт бъде добавен красив, лесно четим и стилен етикет улеснявате не само работата на продавача, но и избора на купувача. 

 

Видове етикети за цени според материала:

 1. етикети за цени отпечатани на хартия;
 2. етикети за цени с лепилна основа, още самозалепващи стикери;
 3. ламинирани етикети за цени;
 4. магнитни етикети за цени;
 5. дървени етикети за цени.

Видове етикети за цени според размера, формата и др.:

 1. стандартни - правоъгълни, квадратни, триъгълни, кръгли и др.
 2. нестандартни - с форма на цвете, звездичка, сърце и др.

Видове етикети според позиционирането:

 1. прикрепени към продукта;
 2. висящи;
 3. етикети със стойки и др.

Видове етикети според начина на представяне на информацията:

 1. едностранни;
 2. двустранни.

В зависимост от вида и категорията на стоките, които предлагате - хранителни или нехранителни продукти можете да изберете най-удобните и подходящи модели.

Все пак не забравяйте, че информацията на етикета трябва да бъде кратка, точна и ясна. Кои са подходящите стойки за етикети и поставки за етикети, които можете да намерите при нас и Ви гарантират обслужване с лекота ще Ви разкажем следващия път.

Очаквайте още полезна информация за стойки и поставки за етикети!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • ГЕОРГИ ЕЛЕНКОВ
  искам да попитам етикетите със стойка колко бройки са ? или са на комплекти .? 0889993207
  Отговори ›
«1»