Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език: BG
 • Меню
Вижте всички статии

Етикетите за цени. Видове етикети за ценова информация

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Етикетите за цени. Видове етикети за ценова информация

Етикетите за цени и оформянето на щандовете и витрините е от първостепенно значение за всеки истински търговец. Сам по себе си продукта не може да говори затова му е нужна чужда помощ и намеса. Това може да се постигне с помощта на коректно подбраната информация, представена в подходящ вид.

Етикетите и оформлението на витрините със стойки за етикети е толкова важно колкото и дрехите, които ние обличаме. Ако дрехите трябва да са чисти, а нашия вид спретнат, то същото важи и за етикетите на продуктите или етикецията на щандовете в един търговски обект. Безспорно витрината, външните рекламни табели, осветление, банери и плакати са тези, които привличат вниманието на минувача.

Внимателно декорираната и аранжирана витрина е Вашата визитна картичка, която бива забелязана. Дали витрината на един търговски обект ще задържи погледа на клиента, дали ще му намигне да отвори вратата и да влезе в магазина е ключов момент.

Всеки търговец се стреми да предлага висококачествени продукти, за да остане дълго на пазара и да бъде конкурентоспособен.

Подходящо опакованите стоки, които предлагате в своя магазин са дрехите, които гарантират запазването на вкусовите им качества и безупречен външен вид. 

Етикетите за цени и продуктова информация от своя страна са скритото оръжие, което казва на клиента "Вижте ме и ме вземете!". Ето защо правилно подбраните и подредени артикули на витрината могат само да бъдат в полза на успешните продажби.

Ако на всеки продукт бъде добавен красив, лесно четим и стилен етикет улеснявате не само работата на продавача, но и избора на купувача. 

 

Видове етикети за цени според материала:

 1. етикети за цени отпечатани на хартия;
 2. етикети за цени с лепилна основа, още самозалепващи стикери;
 3. ламинирани етикети за цени;
 4. магнитни етикети за цени;
 5. дървени етикети за цени.

Видове етикети за цени според размера, формата и др.:

 1. стандартни - правоъгълни, квадратни, триъгълни, кръгли и др.
 2. нестандартни - с форма на цвете, звездичка, сърце и др.

Видове етикети според позиционирането:

 1. прикрепени към продукта;
 2. висящи;
 3. етикети със стойки и др.

Видове етикети според начина на представяне на информацията:

 1. едностранни;
 2. двустранни.

В зависимост от вида и категорията на стоките, които предлагате - хранителни или нехранителни продукти можете да изберете най-удобните и подходящи модели.

Все пак не забравяйте, че информацията на етикета трябва да бъде кратка, точна и ясна. Кои са подходящите стойки за етикети и поставки за етикети, които можете да намерите при нас и Ви гарантират обслужване с лекота ще Ви разкажем следващия път.

Очаквайте още полезна информация за стойки и поставки за етикети!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари