Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню
Вижте всички статии

Евтини изделия от плексиглас

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Интересът не спира да расте, затова решихме промоцията да продължи, за да имате възможност по-дълго време да се възползвате от нашата оферта за плексигласови изделия.

 

Намаленията продължават до 10 септември и продуктите, които можете да закупите или заявите са специално избрани и съобразени с нуждите на рекламните агенции, благотворителни организации, дарителски кампании, търговски обекти и офиси.

 

Предстои сезонът на изложенията, когато е важно да имате пряк контакт със своите потенциални клиенти. Ето защо решихме на по-ниска цена да Ви предложим един от предпочитаните и много често купуван модел урна от плексиглас. Изработена за места с голям поток на хора, за да подпомогне успеха на кампанията Ви, урната от плексиглас има заключване с катинарче. Можете спокойно да я поставите без да се притеснявате от външно посегателство. Съдържанието е защитено от заключването с малкото катинарче, а ключето си стои при Вас. Размерът на урната с катинар е малък - 15 х 1 5 1 5 см., за да не заема място на Вашият представителен щанд или в зоната за дарения на касата в магазина.

 

Вертикалната поставка за лист с размер А6 е добра идея за презентиране на някакъв продукт, поставяне на малък флаер, с цел насочване вниманието на ключовите клиенти и партньори към нещо определено. Благодарение на своите размери и форма вертикалната поставка за лист лесно може да се позиционира до урната с катинар или в страни до нея.

 

Стойката за етикет, отпечатан на хартия с размери 9 х 6 см. е хитър ход да имате под ръка независимо дали имате магазин, офис, банка, кол център, хотел, туристическо бюро или друг бизнес. Благодарение на този модел едностранна плексигласова поставка постигате ефекта 2 в 1, защото може да се ползва не само за цени. Стойката от плексиглас е преди всичко прозрачна поставка, в която може да се побере Вашата визитка, име по време на конференция или конкретен надпис. Хората, с които се налага да общувате виждат Вашето име, което е важен момент на модерното обюуване. Всеки се радва когато се обръщат към него на име, а не зеблично госпожо или господине. Това е една малка кокетна и прозрачна табелка, в която можете да сложите някакво цветно листче с впечатляващ надпис, с който да привлечете вниманието на клиента.

 

Три практични продукта, изработени от висококачествен плексиглас е нашата гореща оферта за края на лятото и началото на есента. 

 

Кратки срокове за изработка са наша грижа и приоритет. Както винаги прецизна доставка и изгодна цена са добра оферта, с която купувате сега, за да спестите от бюджета си през есента.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари