Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Актуално за нашите продукти

Актуално за нашите продукти

Предпазен шлем за глава

Предпазен шлем за глава

Личната защита на работното място е приоритет номер 1 когато говорим за работа при вредни условия или условия на пандемия.
 

Грижата за персонала е от важно значение и ето защо всеки разумен работодател, който иска да предпази своят персонал здрав, предприема някакви мерки.
 

С помощта на нашият прозрачен предпазен шлем за глава, който е вид преграда на лицето, риска от предаване на вируси по въздушно капков път не е но е сведен до минимум.
 

Личните предпазни средства на работното място могат да бъдат различни. Преди всичко следва да бъдат съобразени с условията на работа, да не предизвикват дискомфорт и да не нарушават или възпрепятстват ритъма на работния процес.
 

Благодарение на...

 

 

 

Прочети още →
Предпазен параван, преграда от плексиглас

Предпазен параван, преграда от плексиглас

Предпазен параван, преграда от плексиглас наподобява щит или екран, благодарение, на който се постига дистанция между хората.
 

Разбира се тази прозрачна преграда не е единственото средство за защита при комуникация, но е превантивна мярка, която има висока степен на защита. Така по време на кризисна ситуация, COVID-19 - обстановка на пандемия, здравето на хората се оказа единственото и най-важно нещо.

Като всяко едно изделия от плексиглас, предпазният параван, преграда има ....
 

Прочети още →
Етикетодържател от плексиглас с две лица

Етикетодържател от плексиглас с две лица

С удобна форма, компактни размери, двулицевата поставка може да се използва за хоризонтални или вертикални етикети от хартия или друг тънък материал.
 

Когато се постави на равна повърхност като витрина, щанд, рафт, бюро, рецепция, магазин, заведение или друг обект, стои стабилно и видима за  клиента.
 

По желание може да се добави брандиране на рекламно или фирмено лого.

 

Прочети още →
Фото рамка от плексиглас

Фото рамка от плексиглас

Прозрачна поставка с наклон, фоторамка за презентиране на последните и актуални снимки, обяви, оферти и др.


Има удобна форма и компактни размери. Стои стабилно когато се постави в страни до продукта. Размер на постера или рекламния материал може да бъдат от 6 х 9 см. до 20 х 30 см.

С удобна форма и компактни размери може да стои стабилно когато се постави на равна повърхност - бюро, рафт, рецепция или маса в офис, ресторант, банка, магазин, заведение или друг обект.

По желание може да се добави брандиране на рекламно или фирмено лого.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»