Количка

0 артикула

Категории

Начало Полезни съвети

Полезни съвети

Гравюра на снимка върху дърво - оригиналният подарък

Гравирането на снимката върху дървото е не само уникален, но и дълготраен подарък. Дървената гравюра на снимка значи много и говори много. Благодарение на своя цвят и състав, дървото придава една различна визия на гравираната снимка.

Образите придобиват по-различен вид и излъчване. Усещат се емоциите, образите някак стават живи.

Ако все още се чудите с какво да зарадвате своята половинка и да запечатате по някакъв начин празника на любовта и виното, СЕГА е момента!
 

1-во. Отворете архива си със снимки!
 

Прочети още →

Етикетодържател от плексиглас с две лица

С удобна форма, компактни размери, двулицевата поставка може да се използва за хоризонтални или вертикални етикети от хартия или друг тънък материал.
 

Когато се постави на равна повърхност като витрина, щанд, рафт, бюро, рецепция, магазин, заведение или друг обект, стои стабилно и видима за  клиента.
 

По желание може да се добави брандиране на рекламно или фирмено лого.

 

Прочети още →

Фото рамка от плексиглас

Прозрачна поставка с наклон, фоторамка за презентиране на последните и актуални снимки, обяви, оферти и др.


Има удобна форма и компактни размери. Стои стабилно когато се постави в страни до продукта. Размер на постера или рекламния материал може да бъдат от 6 х 9 см. до 20 х 30 см.

С удобна форма и компактни размери може да стои стабилно когато се постави на равна повърхност - бюро, рафт, рецепция или маса в офис, ресторант, банка, магазин, заведение или друг обект.

По желание може да се добави брандиране на рекламно или фирмено лого.

Прочети още →

Удобната кутия от плексиглас за малки зони и ограничено място

Прозрачна кутия от плексиглас за малки зони и ограничено място.

Подходяща за събиране на средства по повод дарителски кампании, благотворителни цели, бакшиши в ресторанти и др.

Урната от плексиглас има похлупващ капак и размери 12 х 15 х 15 см. има много предимства. Добре е да знаете кои са, преди преди да вземете решението за покупка.

Прозрачна кутия от плексиглас за дарения, томболи, анкети и талони.

 

Прочети още →

Плексигласови изделия за туроператори, недвижими имоти и др.

Плексигласовите изделия за туроператори, недвижими имоти и информационни центрове могат да бъдат разнообразни, но има определен базов пакет, който най-често се използва.
 

Изборът на плексигласовaта инфо стена и рекламни материали за презентиране се предопределя от факта и спецификата на предлаганите услуги на тези места.

 

Прочети още →

Три изделия от плексиглас, които ще улеснят мърчандайзинга

Има три плексигласови изделия, които в комбинация или поотделно, ще променят изцяло мърчандайзинга и рекламното Ви представяне пред клиентите.

Разработихме специална комбинация от  изделия от плексиглас, които намират все по-голяма популярност и приложение в бизнеса.


Все по-рядко ще намерите кафене, бистро или заведение, в което да не се използва специална поставка за меню. Поради тази причина, в годините разнообразихме асортимента на стойките за меню.

Прочети още →

Плексигласови контейнери за хлебчета, закуски и тестени изделия

Плексигласови контейнери за хлебчета, закуски и тестени изделия - удобство, необходимост или всичко събрано в едно?
 

Всички ние сме ставали свидетели на това колко лесно и удобно е пазаруването на хлебчета, закуски и тестени изделия от специално обособени за целта зони. Обикновено те са локализирани в магазини и обекти, които имат голяма търговска площ.
 

Голямото пространство спомага за оформяне на различни вътрешни търговски места за пазаруване на самообслужване.

 

Прочети още →

Плексигласови изделия за козметика, стелажи и др.

Плексигласови изделия за козметика, стелажи и др. аналогични можете да намерите при нас, ако разполагате с дрогерия, аптека, козметично студио или козметичен център и имате нужда от подходящи търговски аксесоари за представяне и подреждане на стоките.
 

Интересът и запитванията към подобен вид търговски аксесоари от плексиглас, ни накараха да разработим модел, който да има универсално приложение.
 

Нашата основна цел е да улесним подреждането на козметичните продукти, да имат по-добра видимост и по-лесно да се вземат от клиента, ако търговския обект е на самообслужване.
 

Прочети още →

Плексигласови изделия за щанд със сладолед

В горещите летни дни всеки търси начин да се освежи със студена напитка или храна, и то най-вече със сладолед. Много често търговията на открито през лятото е съобразена с наличието и разнообразието от тези артикули.

Масова практика е комбинираното поставяне на витрини със сладолед и хладилна витрина с напитки на местата с голям човекопоток.

По този начин, съобразителните търговци не пропускат продажба както за възрастните, така и за децата. Често се предлагат различен тип охладени, студени напитки и напитки с лед, които се приготвят на място пред клиента и са от типа на плодовите фрапета и ...

Прочети още →

Плексигласови изделия за магазин за обувки

Плексигласови изделия за магазин за обувки може да използвате като част не само от търговското оборудване, етикирането на продуктите и мърчангдайзинга, но и като част от рекламната концепция и визия на обекта.

Плексигласовите изделия за магазин за обувки наподобяват формата на буквата "П" и лесно могат да се аранжират във височинни модули тип стълбичка. Трудно достъпните места на рафтовете е добре да се запълват с ъглови варианти, които оползотворяват тази мъртва точка и същевременно спомагат за по-доброто продуктово представяне.
Най-важно при изборът на плексигласови ...

Прочети още →
Страница 1 от 3
«1 2 3»