Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню
Начало Полезни съвети

Полезни съвети

Гравюра на снимка върху дърво - оригиналният подарък

Гравирането на снимката върху дървото е не само уникален, но и дълготраен подарък. Дървената гравюра на снимка значи много и говори много. Благодарение на своя цвят и състав, дървото придава една различна визия на гравираната снимка.

Образите придобиват по-различен вид и излъчване. Усещат се емоциите, образите някак стават живи.

Ако все още се чудите с какво да зарадвате своята половинка и да запечатате по някакъв начин празника на любовта и виното, СЕГА е момента!
 

1-во. Отворете архива си със снимки!
 

Прочети още →

Удобната кутия от плексиглас за малки зони и ограничено място

Прозрачна кутия от плексиглас за малки зони и ограничено място.

Подходяща за събиране на средства по повод дарителски кампании, благотворителни цели, бакшиши в ресторанти и др.

Урната от плексиглас има похлупващ капак и размери 12 х 15 х 15 см. има много предимства. Добре е да знаете кои са, преди преди да вземете решението за покупка.

Прозрачна кутия от плексиглас за дарения, томболи, анкети и талони.

 

Прочети още →

Плексигласови изделия за туроператори, недвижими имоти и др.

Плексигласовите изделия за туроператори, недвижими имоти и информационни центрове могат да бъдат разнообразни, но има определен базов пакет, който най-често се използва.
 

Изборът на плексигласовaта инфо стена и рекламни материали за презентиране се предопределя от факта и спецификата на предлаганите услуги на тези места.

 

Прочети още →

Три изделия от плексиглас, които ще улеснят мърчандайзинга

Има три плексигласови изделия, които в комбинация или поотделно, ще променят изцяло мърчандайзинга и рекламното Ви представяне пред клиентите.

Разработихме специална комбинация от  изделия от плексиглас, които намират все по-голяма популярност и приложение в бизнеса.


Все по-рядко ще намерите кафене, бистро или заведение, в което да не се използва специална поставка за меню. Поради тази причина, в годините разнообразихме асортимента на стойките за меню.

Прочети още →

Плексигласови контейнери за хлебчета, закуски и тестени изделия

Плексигласови контейнери за хлебчета, закуски и тестени изделия - удобство, необходимост или всичко събрано в едно?
 

Всички ние сме ставали свидетели на това колко лесно и удобно е пазаруването на хлебчета, закуски и тестени изделия от специално обособени за целта зони. Обикновено те са локализирани в магазини и обекти, които имат голяма търговска площ.
 

Голямото пространство спомага за оформяне на различни вътрешни търговски места за пазаруване на самообслужване.

 

Прочети още →

Плексигласови изделия за козметика, стелажи и др.

Плексигласови изделия за козметика, стелажи и др. аналогични можете да намерите при нас, ако разполагате с дрогерия, аптека, козметично студио или козметичен център и имате нужда от подходящи търговски аксесоари за представяне и подреждане на стоките.
 

Интересът и запитванията към подобен вид търговски аксесоари от плексиглас, ни накараха да разработим модел, който да има универсално приложение.
 

Нашата основна цел е да улесним подреждането на козметичните продукти, да имат по-добра видимост и по-лесно да се вземат от клиента, ако търговския обект е на самообслужване.
 

Прочети още →

Плексигласови изделия за щанд със сладолед

В горещите летни дни всеки търси начин да се освежи със студена напитка или храна, и то най-вече със сладолед. Много често търговията на открито през лятото е съобразена с наличието и разнообразието от тези артикули.

Масова практика е комбинираното поставяне на витрини със сладолед и хладилна витрина с напитки на местата с голям човекопоток.

По този начин, съобразителните търговци не пропускат продажба както за възрастните, така и за децата. Често се предлагат различен тип охладени, студени напитки и напитки с лед, които се приготвят на място пред клиента и са от типа на плодовите фрапета и ...

Прочети още →

Плексигласови изделия за магазин за обувки

Плексигласови изделия за магазин за обувки може да използвате като част не само от търговското оборудване, етикирането на продуктите и мърчангдайзинга, но и като част от рекламната концепция и визия на обекта.

Плексигласовите изделия за магазин за обувки наподобяват формата на буквата "П" и лесно могат да се аранжират във височинни модули тип стълбичка. Трудно достъпните места на рафтовете е добре да се запълват с ъглови варианти, които оползотворяват тази мъртва точка и същевременно спомагат за по-доброто продуктово представяне.
Най-важно при изборът на плексигласови ...

Прочети още →

Плексигласови изделия за магазини за месо и колбаси

Плексигласови изделия за магазини за месо и колбаси може да използвате под различна форма и вид.

Плексигласът като материал за изработка на стойки и държачи за етикет например е предпочитан от някои собственици на магазини за месо и колбаси.

Една от причините е тяхната лека конструкция, мобилност и изразена функционалност.

Тези поставки се използват не само в този тип търговски обекти, но и в заведения където се предлага готова хран...

Прочети още →

Плексигласови изделия за магазини за плодове и зеленчуци

Плексигласови изделия за магазини за плодове и зеленчуци, дали има?
 

Категорично ще Ви кажем, че има, защото плексигласовите изделия могат да се използват за обозначаване на различни продукти и поставяне в тях на ценова, рекламна, мърчъндайзинг или промоционална информация.

Някои от Вас може би ще кажат, че плексигласови изделия не са виждали в такъв тип търговски обекти, но ние ......

 

Прочети още →
Страница 1 от 3
«1 2 3»